20 May 2012

"AKICI İNGİLİZCE KONUŞMA" KONULU SUNUM

Değerli dostlar,




2 Haziran Cumartesi günü öğleden sonra 16:00-18:00 saatleri arasında yapacağım "Akıcı ingilizce Konuşma" konulu sunumuma, konuya ilgi duyan 15 yaş üzeri herkes davetli olup, İstanbul/Mecidiyeköy merkezde Platform Akademi Eğt.Dan.Tic.A.Ş. (Halk Bankası üstü) eğitim salonunda yapılacak ücretsiz aktivite için buradan e-maille yada aşağıdaki iletişim yoluyla katılım bilginizi iletmeniz gerekmektedir.


Hepimizin bildiği gibi artık günümüzde İngilizce'yi akıcı ve doğru telaffuz ile konuşmanın önemi iyice arttı. Ancak imkanları iyi değerlendirip bu konuda kolayca fark yaratmak da mümkün. Siz de bu ücretsiz seminerimizdeki basit ama etkili yöntemleri uygulayarak bu alanda daha bilinçli hareket edebilir ve İngilizce konuşmada bir adım öne geçebilirsiniz.


www.platformakademi.com
0212 - 275 67 56


Sunumdaki ana başlıklar aşağıdaki gibidir :


* NEDEN İNGİLİZCE KONUŞMAKTA ZORLANIYORUZ ?


İngilizce'yi akıcı konuşmakta zorlanmanızın sebepleri nelerdir? İngilizce'yi doğru telaffuzlu ve akıcı konuşmak gerçekten zor mudur? Zorlukları hangi sebeplere dayanır?, gibi sorulara verilen örnekli açıklamalar ve cevaplarla farkındalık oluşturun ve hemen aşağıdaki önlemleri almaya başlayın.


* İNGİLİZCE SEVİYENİZİ NASIL KORUYABİLİRSİNİZ ? 


Her gün her dakika İngilizce konuşmuyorsunuz. Sürekli kurslara devam etmek de imkansız. Ama yabancı dilinizin belirli bir seviyede kalmasını istiyorsunuz. Bunun için uygulanabilecek pek çok basit yöntem var.


* KENDİ SEVİYENİZDE NASIL AKICI KONUŞABİLİRSİNİZ ? 


İleri düzeyde olmasanız bile, belirli seviyedeki İngilizce bilginiz ile de akıcı konuşabilirsiniz. Bazı basit teknikler çok işinize yarayabilir ve sizi bu konuda bir adım öne geçirebilir.




*     *     *


Konuşmacı Nihat Ökmen, 1987-1990 yılları arasında Ankara Lisesi'nde okudu. ODTÜ'de Matematik Bölümü lisans eğitimi öncesi 1990-92 yılları arasında tamamladığı İngilizce Proficency eğitimi ile bu alanda Türkiye'nin en saygın ve kaliteli eğitimini alma imkanı buldu. Daha sonra aynı üniversitenin Matematik Bölümü'nden 1996 yılında lisans derecesi ile mezun oldu. 

Öğrencilik yıllarında matematik ve İngilizce özel dersleri, TTNET helpdesk uzmanlığı, Microsoft Works for Windows kitabının çeviri ekibinde bulunmak gibi faaliyetlerde bulundu. Eğitim sürecinde 1992 yılından itibaren internet ile tanışarak çeşitli yollarla İngilizce yazı dilini geliştirme imkanı buldu. 

Atatürk Hv. Limanı'nda görev dili İngilizce olan Hava Trafik Kule Kontrolörlüğü'nde 3 yıl çalıştıktan sonra Avustralya'ya göç etti. İki dönem üst üste Avustralya'nın en büyük mesleki eğitim kurumu olan TAFE'de "Advanced English" ve "Advanced English-Mixed Focus" sertifikalarını aldı. 9 yıl süreyle Avustralya'da İngilizce konuşma yetkinliğini üst düzeye çıkaracak, iletişime dayalı çeşitli işlerde başarıyla görev aldı. 

2011 yılından beri Türkiye'de sahibi olduğu webdehersey.com ve farklı projerlerde yurt dışı eğitim, genel İngilizce, online eğitim, konuşma kulübü eğitmenliği, İngilizce tercümanlık ve sosyal medya üzerine çalışmalarına devam etmekte, aynı zamanda webdehersey.com site iletişim danışmanlığını yürütmektedir. 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...