09 September 2013

Burdur Otogarı'nın 12 TL'lik Tuzağı !!!

Burdur otogarının işletenlerini ve Burdur Belediyesini şiddetle kınıyorum !
Bu otogar insanların 12 TL parasını resmen gaspetmektedir. İstanbul-Antalya anayolu kenarına kurulmuş bu yeni otogarın anayoldan otogar levhasını takip ettiğinizde geldiğiniz yer otobüslerin alanı şeklinde yapılmış ve size levhanın altında küçücük (varsa) yazı olduğunu söylüyorlar, ancak biz minibüste 11 kişiydik ve kimse farketmedi. Dönüşten sonra girerken bilet almıyorsunuz, geri dönme şansı verilmiyor, içerde araç parkı ayrılmamış, işaretli levhalar yok….resmen tuzağa düşüyorsunuz ve çıkmak için 12 TL ÖDETTİRİLİYORSUNUZ !!!!
Böyle vicdansızlığa lanet olsun !
Gelelim bizim hikayemize, Antalya yolunda acilen bir otobüs bileti almam gerekti ve yol üzerinde OTOGAR levhasını gördünce levhayı takiben anayolun kenarındaki bu otogara girdim. Bir de ne görelim ! 
Çıkarken 12 TL çıkış ücreti ödemem gerektiği söylendi
Çünkü levhayı takiben geldiğim bölge otobüslerin alanıymış.
Otogardaki polis memuruyla efendice tartıştım, bana levhanın altında yazı olduğunu söyledi ama araçtaki 11 kişi bölünmüş yolda en az 80 km hızla yaklaştığımız sapakta, “varsa” bu yazıyı görememiştik, zaten görmemize de imkan yoktu. Yazı haricinde başka bir şekil veya resimli bir levhada yok ve içerde araçlara ayrılmış bölümde yoktu.
Oradaki güvenlikçi bile bizden önce 10 kadar aracın girdiğini, hergün pek çok aracın girdiğini ve hepsinden de para alındığını söyledi.
İnternette blduğum her fırsatta bu otogar hakkında yazacağım, son nefesime kadar vicdansızca kurulmuş bu tuzağın ipliğini pazara çıkarmak adına bu işin peşini bırakmayacağım. !!!


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...